Polttarinaurujooga

Polttarinaurujoogamme ovat aitoja ja alkuperäisiä Onnellisuusopiston Naurujoogia.

Onnellisuusopiston Naurujoogat ovat aina iloisia ja energisiä, huolellisesti valmiteltuja sekä asiakkaan tilanteeseen ja tunnelmaan sovitettuja.

Polttarinaurujooga 


Polttarinaurujooga on ikimuistoinen ilontuoja, josta koko polttariseurue saa yhdessä nauttia. Polttarinaurujoogassa voimme huomioida hauskasti morsiamen ja sulhasen tarinaa, polttareiden/häiden teemaa tai muita mielenkiinnon kohteita, kuten harrastuksia. Näin naurujooga tulee hauskasti ja yksilöllisesti lähelle polttarisankarin omaa elämää.

Kesto: 60 min
Paikka: Onnellisuusopiston tilat Helsingin Ullanlinnassa tai Pasilassa / omat tilat / ulkona

Ota yhteyttä, niin saatte oman ja yksilöllisen, hulvattoman hauskan Polttarinaurujoogasession!
 

Usein kysyttyä

Missä nauramme?

Onnellisuusopiston Polttarinaurujoogaan sisältyy tarvittaessa myös tilat Helsingistä Ullanlinnasta (os. Korkeavuorenkatu 2 B) tai Pasilasta (Radanvartijankatu 4). Tiloihin mahtuu kerralla 15/25 naurajaa.

Kesällä ja sään salliessa on ihana naurujoogata myös ulkona. Ulkona naurujoogatessa varamme tilat sateen varalta, jotta teidän ei tarvitse huolehtia siitä, onko sää sopiva naurujoogalle.

Voimme nauraa myös teidän toivomissa tiloissa. Lähtöpaikkanamme on ensisijaisesti Helsinki, mutta alueena koko Suomi sopimuksen mukaan. Verkostossamme on ohjaajia eri paikkakunnilta, joten kysy vapaasti Polttarinaurujoogaa kauempaakin! 

Jätä tarjouspyyntö!


Miten valmistautua naurujoogaan?

Vaatteeksi naurujoogaan käy normaalit vaatteet, joissa on mukava olla. Paljon nauraessa voi tulla jano, joten ulkona nauraessa vettä on hyvä varata naurujoogan yhteyteen. Onnellisuusopiston tiloissa nauraessa vesi on automaattisesti järjestettynä.

Jätä tarjouspyyntö!

 
    
 
 
                                   
 
                                   
 
 


Copyright © Polttarithelsinki.com 2012-2014 Yhteystiedot | Polttariohjelmat | Ota yhteyttä Google+